onsdag 7 juni 2017

Lite shopping på Djurspecialisten i Eskilstuna

Idag var jag och Milton på Djurspecialisten i Eskilstuna och shoppade lite. Det är en kompis till mej som har den affären och där finnas massor av saker, mat etc.

Jag köpte 3 olika saxar för att ha när jag ska trimma pälsen. Sen köpte jag ett utställningskoppel i svart  ( glömde ta en bild :-) ).

Jag köpte också 2 halsband. På Djurspecialisten så har de ett eget märke  som heter Hugo och Hedda. Det är koppel, sele och halsband.
Här ser ni Hugo & Hedda märket :-).Jag köpt färskfoder för valpar. I påsen så är det färskfoder i form av köttbullar. Praktiskt så man kan ta fram lite i taget. Jag testade det vid en måltid idag och Milton gillade det skarpt. Jag blandar i en köttbulle i torrfodret som han får.
Till sist så köpte jag en  apportpinne. Den testade vi idag när vi var ute. Vi har tränat lite förut genom att jag kastar saker och han kommer tillbaka med dom "oftast" :-). Nu testade jag att kasta  och han kom tillbaka och sen byte jag apportpinnen mot en foderkula. Vi gjorde det några gånger och på slutet så släppte han apportpinnen direkt och väntade på att få belöning :-).Här är två länkar till hundcoachen Fredrik Steen och där han tipsar om hur man tränar apport.
Länk Del 1
Länk Del 2

Milton blir ibland trött på mej när jag fotograferar :-).
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar